Меблеві тканини

Наше підприємство підтримує дружні і договірні відносини з декількома постачальниками тканин, щоб запропонувати Вам якісний текстиль і індивідуальний дизайн для Ваших диванів.
На даній сторінці Ви маєте можливість вибрати оббивку з безлічі варіантів виробників текстилю:

Каталог  компанії Артекс 

Артекс

Каталог компанії ЭксимТекстиль

ЭксимТекстиль

Каталог компанії Текслайн

Текслайн

Каталог компанії Тексторія

Текстория

Каталог компанії Мебтекс

Мебтекс

Каталог компанії Аппарель

Аппарель

Каталог компанії
СМТ

Каталог компанії Бібтекс

Бибтекс

Каталог компанії
Софт

Каталог компанії
Еден

Каталог компанії Юнітекс

Юнитекс

Каталог компанії Апекс Фабрікс 

Апекс

 Перш, ніж Ви вирішите вибрати меблеву тканину, Ви повинні спершу визначитися, яким вимогам вона повинна відповідати. Властивості і якість тканини теж дуже важливі при виборі обивки. У доповненні до довговічності тканини та циклам стирання, зверніть увагу на склад тканини і на можливість догляду за нею. Ви повинні мати на увазі, що у більшості випадків, висока ціна не особливо впливає на склад і властивості тканини, буває що вартість тканини обумовлена незвичайним дизайном і не завжди підходить для меблів з повсякденним використанням. Тому для м'яких меблів, які використовуються усією сім'єю щодня, потрібно набагато міцнішу меблеву тканину, ніж у випадку з меблями, які використовуються тільки для декоративної мети або не використовуватимуться за призначенням.

М'які меблі, запропоновані нами, які Ви придбаєте в нашому інтернет магазині, звичайно ж буде зроблена зі зносостійкої тканини, яка матиме усі практичні властивості, вказані в описі виробу, але якщо Ви вирішили підібрати самостійно тканину для Вашого дивана або крісла, то зверніть увагу на властивості тканини і на її опис, який знаходиться на тій же сторінки, де ви зупинили свій вибір.

Тканини для меблів схильні до певного зносу під час використання і на жаль їх не можна уникнути, це залежить від деяких чинників – правильний догляд, дії довкілля і від самого типу тканини. Частіше і найшвидше зношуються тканини в місцях постійної дії на них:

*диван або улюблене крісло з яким ми щодня занурюємося в книгу або сидимо перед телевізором проживаючи життя головних героїв, переглядаємо емоційні спортивні матчі, втискаємося від фільмів-жахів або насолоджуємося мелодрамою, навіть буває засинаємо під звуки того, що відбувається на екрані. Звичайно ці предмети меблів зношуватимуться швидше, ніж крісло або диван у вітальні, які стоять для рідкісного гостя або як елемент декору.

Якщо говорити про дивани і крісла якими часто користуються , то найшвидше у них зношується тканина на підлокітниках, де на неї впливають такі чинники, як браслети від годинника, часте затирання руками і як наслідок чищення цих місць миючими засобами.

Ще значний знос може бути в місці сидіння. Кишені на джинсах, гудзики, блискавки і інші елементи декору на наших речах можуть значно збільшити негативний вплив на обивочну тканину.
Підвищена вологість в приміщенні або прямі сонячні промені так само можуть скоротити термін служби обивної тканини. *
Саме тому тканини на нашому сайті представлені в різноманітності і з різними технічними характеристиками.

Зверніть увагу на тканини в характеристиках яких є можливість чищення, так само Вас можуть зацікавити тканини які не вбирають в себе вологу, стійкі до бруду, тканини які допускають хімчистку.
Звертаємо Вашу увагу на тканини з позначкою анти кіготь – ця інформація може бути корисна для власників домашніх тварин.

На сьогодні ми співпрацюємо з великою кількістю виробників тканин. Є можливість придбати тканину, зображення якої поки що немає на нашому сайті. Так само Ви можете звернутися до наших фахівців, які допоможуть Вам з вибором тканини, підрахують вироб в тій тканині, яка Вас зацікавила. В телефонному режимі Ви зможете узнати її вартість і наявність. Дзвоніть нам, ми дамо відповідь по тканинах, що цікавлять Вас, порахуємо виріб не стандартних розмірів .

Просимо звернути увагу на те, що фактичний колір тканини може трохи відрізнятися від зображення на моніторі, це залежить від налаштувань монітора, налаштувань фотоустаткування і освітлення при зйомці.